• Svježe
Allmax AAAA (4-A) Alkalne baterije maksimalne snage (8 brojeva) – Сверхпрочная Baterija AAAA (4-A) LR61, Rok trajanja 5 godina, Stezanje, Kompatibilnost sa uređajima-Idealno za površinske i стилусов (1,5)

Allmax AAAA (4-A) Alkalne baterije maksimalne snage (8 brojeva) – Сверхпрочная Baterija AAAA (4-A) LR61,

Buyers rating:
HRK 17.97

Iz robe

★ Maksimalni kapacitet Baterije Allmax Maximum Power AAAA (4-A) - to je performance alkalne baterije premium klase su na tehnologiji Energy Circle za maksimalnu snagu vaših elektroničkih uređaja. ★ Ultra izdržljiva baterija Allmax AAAA (4-A) smatraju se "ultra izdržljiv" i bili su bez obzira testirani da nadmaši standardne alkalne baterije, što znači da možete očekivati da će ta baterija će trajati duže. ★ 5-ljetni rok trajanja baterije Allmax AAAA (4-A) uvijek svježe i podržavaju prehrana u roku od 5 godina uz pravilnu pohranu, što čini Allmax idealan izbor za kupovinu u velikom broju kompleta za dugo skladištenje i hitna pripremljenost. ★ Hermetičan dizajn – baterije Allmax AAAA (4-A) su izgrađeni od nule, za brtvljenje materijala i zaštititi vaše elektroničke uređaje, što čini Allmax idealan izbor za napajanje svih vaših uređaja kod kuće, u uredu ili na otvorenom za mobilni hrane. ★ Kompatibilnost sa uređajima – baterije Allmax AAAA (4-A) hraniti i uređajima kao što su olovke za površine, olovke Think Pad, olovke za tablet, stylus olovke, slušna pomagala, svjetiljke za perje, laserske pokazivače Bluetooth slušalica, kamera, slušalice, глюкометры, male pojačala za slušalice i još mnogo toga!Zamjenjuje E96, LR8 D425, MN2500, MX2500, MINI, LR61, AM6, EN96, GP25 A, 4061, Četverokrevetna A, quad-A, 4 AAAA, MN21 i 25 A.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

4 Queentona AAAA, Punjiva Baterija na gumbima,
  • Svježe
procjena:

4 Queentona AAAA, Punjiva Baterija na gumbima,

Vrlo niska struja samopražnjenja.Spasiti naš planet : napunite = recikliranje Ne veličina stylusom.L = od 41,5 mm do 42,5 mm D = od 7,7 mm 8,3 mm Pol baterije mogu biti podignute (gumb na

HRK 19.47