• Svježe
Kombinirani Rf istraživač SPA-6G i analizator spektra u čvrstoću kućišta Prijenosni Prijenosni Digitalni Analizator frekvencije radio frekvencije-Wi-Fi-Network-audio ulaz-softver u kompletu (do 6,1 Ghz)

Kombinirani Rf istraživač SPA-6G i analizator spektra u čvrstoću kućišta Prijenosni Prijenosni Digitalni

Buyers rating:
HRK 1197.00

Iz robe

????IMPRESIVAN ŠIROK RASPON FREKVENCIJE od 15 Mhz do 2,7 Ghz (3 G Combo i WSUB1 G) i 4,85 Ghz do 6,1 Ghz (6 G Combo). ????NAČIN rada ANALIZATORA WI-FI ( kombinirani WI-FI) omogućit Će vam da utvrdite probleme sa Wi-Fi i pronaći optimiziran kanal ili najbolje mjesto za smještaj vaših usmjerivača ili pristupne točke. ????VIŠE NAPREDNE FUNKCIONALNOSTI DOSTUPNE su za SPA-6 G RF explorer kada je spojen na RAČUNALO sa sustavom Windows ili MAC pomoću besplatnog preuzimanja profesionalni softver za analizu RF i Wifi Chanel s 3 D i 2 D elemenata vodopada. ????BONUS LUKSUZNA TORBICA za NOŠENJE ulazi u taj kombinirani set SPA-6 G.Zaštita od раздавливания, vibracije i udarce.Otporni na vodu.Mogućnost zaključavanja kvaka štite vaše vrijednosti.Otporni na vodu zahvaljujući неопреновому уплотнительному ring.Ovaj сверхпрочный tvrda torbica za nošenje osigurat će vam da na jednostavan i praktičan način za zaštitu i transport analizatora spektra, a također će zadržati sve dijelove i komponente u redu. ???? 100% GARANCIJA POVRATA NOVCA osigurava da će brzo postati vaš omiljeni kupnje bez rizika.Stil : Do 6,1 Ghz.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Аудиоанализатор DFRobot
  • Svježe
procjena:

Аудиоанализатор DFRobot

On je opremljen filtrom za prikaz grafičkog ekvilizatora MSGEQ7.Možete ga koristiti za stvaranje audio визуализаторов, otkrivanje uzoraka u glazbi ili dodavanje zvučne aktiv

HRK 79.20