• Svježe
Kućište konzole za майнинга VELIHOME Pod otvorenim nebom,Telo rig za čelični okviri za майнинга,Do 6 grafičkih procesora za майнинга криптовалют (19.7x11.2x8.9 inča) (crna)

Kućište konzole za майнинга VELIHOME Pod otvorenim nebom,Telo rig za čelični okviri za майнинга,Do 6 grafičkih

Buyers rating:
HRK 26.97

Iz robe

????????【Visoko kvalitetni MATERIJAL】 Telo šahtnu okvir je izrađen od visoko-kvalitetne чугунного materijala i visoke vještinu.On je izdržljiva, koji se može koristiti za mnogo godina.?????? Molimo, imajte na umu da možete pozvati na najnoviju fotografiju na ovoj stranici, da se okupe okvir. ????????【DRŽITE SVE】Telo šahtnu okvira ima veliki kapacitet i može sadržavati sve kabele u čisto i uredno, kao i sve što je u vašoj šahtnu stroj. ????????【INFORMACIJE O TERMINU I OD】Telo okvir za майнинга ima 6 utora za gpu (grafički procesor nije uključena).Njegova dužina, širina i visina čine 19.7x11.2x8.9 inča (50x28.5x22.5 cm). ????????【DRŽITE MANJE TOPLINE】Ovaj lijep i elegantan telo šahtnu okvira pruža savršenu organizaciju strojevi, zadržavajući najmanju moguću količinu topline. ????????【PAKET UKLJUČUJE】Paket će uključivati okvir za майнинга (crna ili plava opcija), srebrni vijke i brtvilo. 【Visoko kvalitetni MATERIJAL】 - Kućište šahtnu okvir je izrađen od visoko-kvalitetne željeznog materijala i visoke vještinu.On je izdržljiva i može se koristiti dugi niz godina.【DRŽITE SVE】 - Kućište šahtnu okvira ima veliki kapacitet i može sadržavati sve kabele u čisto i uredno, kao i sve što je u vašoj šahtnu stroju.【INFORMACIJE O TERMINU I OD】 - U kućištu okvira inteligentne analize podataka ima 6 utora PROCESORA (GPU nije u kompletu).Njegova dužina, širina i visina čine 19.7x11.2x8.9 inča (50x28.5x22.5 cm).【DRŽITE MANJE TOPLINE】 - Ovaj je lijep i elegantan telo šahtnu okvira pruža savršenu organizaciju stroja, dok je on sadrži najmanji mogući broj topline.【Opseg ISPORUKE OBUHVAĆA】- U kompletu okvir za майнинга (crna ili plava po želji), srebrni vijke i brtva.Imajte na umu : 1. Stvarna boja može se malo razlikovati od slike zbog drugog monitora i svjetlosni efekt.2. Molim vas, neka odstupanja od 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

Detaljne specifikacije

Naslov:
Telo Šahtnu Okvira Pod Vedrim Nebom
Model:
707184
Materijal:
Željezo
Boja:
Crna
Veličina:
19.7x11.2x8.9 inča(50x28.5x22.5 cm)
Utor:
6 x utora za gpu (grafički procesor nije u kompletu)
Pogodan za:
Grafički procesor:
28 cm x 4,5 cm /11x 1,8 (bar zadržavanja grafičkog procesora je potrebno, ako je duljina grafičkog procesora za manje od 25 cm/9,8, koji nije u kompletu)
Matična ploča:
30x25 cm/11,8x9.8
Uključivati:
Izbor 1 :
1 x Okvir za майнинга (Crna) :
1 pakiranje x srebra vijaka :
1 x Brtva :
Izbor 2 :
Izbor 3 :
4xFans :
Izbor 4 :
1 x Okvir za майнинга(Crna) :
4 x navijača :
1 pakiranje x srebra vijaka :
4 pakiranja x crnih vijaka :
1 x Brtva :
1 x tapeChoice5 :
1 x Okvir za майнинга(Crna) :
1 x Ventilator :
1 pakiranje x srebra vijaka :
1 x Brtva :

Dodaci proizvoda