• Svježe
AILUROPODA 13 Okrugli Kamen za pizzu, Kamen za pecenje pizza za pećnice, roštilje i oprema za roštilj, Toplinu kamen za pečenje s bambusa koru za pizze i strugalo (otporna na visoke verzija)

AILUROPODA 13 Okrugli Kamen za pizzu, Kamen za pecenje pizza za pećnice, roštilje i oprema za roštilj,

Buyers rating:
HRK 98.97

Iz robe

【SIGURAN I TRAJAN】- Naš kamen za pizzu je izrađen od 100% potpuno prirodni način prehrane sigurno kamena кордиерита, bez mirisa i ima odlične термостойкостью.On može ravnomjerno distribuirati toplinu za optimalnu kuhanja i neće pokvariti zbog promjene temperature. 【】 IDEALNE VELIČINE - 13-inčni cijele kamen za pečenje pizze iz кордиерита debljine 0,4 cm, teži do 4,8 kilograma Dođite s ploče za čišćenje pizza od bambusa (17.7"*11.6"*0.4") i višenamjenski scraper (5"*3,4"). 【Višenamjenski】– Osim za pecivo svježe ili smrznute pizze, ovaj skup kamenja za pizzu se može koristiti za mnoge druge kulinarske istraživanja.Idealan za kruh, peciva, фаршированной calzone kod kuće. 【KAKO OČISTITI】–Соскребите sve nepotrebne proizvode lopaticom prije čišćenja.Kada kamen hladi, operite ga pod toplom vodom u isto vrijeme скребя četkom.Nikada ne koristite sapun ili sredstvo za čišćenje na kamenu koji će ostaviti iza sebe мыльное okusom.Nesigurno se stroj za pranje posuđa!. 【DODATNO】- Kora za pizzu je izrađena od 100% prirodnog bambusa, ona može biti kuka na zidu; Višenamjenski scraper pomaže brzo očistiti kamen za pizzu.Ovaj skup kamenja za pizza - NAJBOLJI POKLON za vašeg prijatelja i obitelji.Uživajte dobra domaća kuhinja kao profesionalni kuhar!.Kamen za pecenje pizza : Izrađen je od 100% prirodnih кордиеритового kamena, sigurno za prehrambene proizvode.Ploča za čišćenje pizza od bambusa : Izrađen je od 100% prirodnog bambusa.Scraper : Višenamjenski scraper je dizajniran za brzo čišćenje kamena za pizzu.Brošura sa receptima, u kojoj ćete naučiti kuhati pizzu.kamen za pizzu : 13"*13"*0.4".Ploča Za Čišćenje Pizza : 17.7"*11.6"*0.4".Plastični strugač : 5"*3,4".Ne koristite sapun ili deterdžent koji mogu utjecati na okus hrane.Nikada nemojte nositi toplu pizzu golim rukama.Kamen za pizzu može polomiti, ako ga pogoditi ili pasti.Rukujte njima pažljivo.Ne pizzu izrežite na kamenu za pizzu.Skup kamenja za pizzu uključuje : .Kamen za kuhanje pizze je Izrađen od 100% potpuno prirodni кордиеритового kamena, sigurno za prehrambene proizvode.Ploča za čišćenje pizza : Napravljen od 100% potpuno prirodni бамбукрапера : Višenamjenski scraper je dizajniran za brzo čišćenje kamena za pizzu. Knjižica recepata, u kojem vas naučiti kuhati pizzu. Kamen za pizzu : 13"*13"*0,4"Odbora za čišćenje pizza : 17,7"*11,6"*0,4"Plastični strugač : 5"*3,4".

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Paket vodiča слингов Orvis
  • Svježe
procjena:

Paket vodiča слингов Orvis

Paket Vodiča za priveznice Орвиса Kamuflaža.Najviše se prodaju pakiranja s najvećim kapacitetom u seriji Sling (18 l) u potpunosti je redizajniran za veću praktičnost i funkcion

HRK 447.00