• Svježe
LIVOLO Inteligentni Prekidač senzor PIR zapošljavanje,Upravljanje, aplikacija je Kompatibilan sa Alexa,Google Assistan,Zidni prekidač PIR senzora pokreta,Prekidač senzor ljudskog tijela Zigbee,Automatski prekidač zidne noćna lampa (bijela)

LIVOLO Inteligentni Prekidač senzor PIR zapošljavanje,Upravljanje, aplikacija je Kompatibilan sa Alexa,Google

Buyers rating:
HRK 177.90

Iz robe

【Inteligentni infracrveni senzor】 : Mogu raditi s programom.Uz pomoć aplikacije možete slobodno postaviti odgovarajući inteligentno upravljanje.Na primjer, dok ljudsko tijelo nalazi se u području djelovanja prekidača, bit će uključena jedinica svjetla. 【Podesive postavke】 : Slobodno podesiva uvjetima osvjetljenja.Osjetljivost,osjetljivost na okolne svjetline(0,6-2000 LUKSA) i podešavanje kašnjenja na vrijeme(8-300 s).Dva načina za otvaranje : ručno dodir i induktivni otvaranje kućišta. 【Specifikacija】 : Potrošnja statička snaga je manje od 0,65 ma, Napon pogodan za 100-250 U ac temperaturno Područje : od -20 ° C-60 ° C, vlažnost treba biti ispod 95%. 【Važećim scena】 : Pogodno za stepenice, hotelskih predvorja,ulaza, prolaza i sl. Više ne morate brinuti o tome da se zaboravi ugasiti svjetlo ili traženje prekidača u mraku. 【Napomene】 : Ako vam je potrebna za rad s aplikacijom,trebate spojiti livolo hub,plz traži broj : B081 V3 NFN3 za kupnju.Bilo kakav problem,molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Boja : Bijela.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Paket vodiča слингов Orvis
  • Svježe
procjena:

Paket vodiča слингов Orvis

Paket Vodiča za priveznice Орвиса Kamuflaža.Najviše se prodaju pakiranja s najvećim kapacitetom u seriji Sling (18 l) u potpunosti je redizajniran za veću praktičnost i funkcion

HRK 447.00