• Svježe
TAFOMAGIC Биоразлагаемая Umatanje traka za teške uvjete rada, 1,9 x 55 Metara, Namijenjen za pakiranje, dostava i slanje poštom, Целлофановые materijali za zaštitu okoliša, 3 Jezgro Pogodan za većinu traka pištolja(3 role)

TAFOMAGIC Биоразлагаемая Umatanje traka za teške uvjete rada, 1,9 x 55 Metara, Namijenjen za pakiranje,

Buyers rating:
HRK 89.97

Iz robe

[Stalni] Na temelju celofan, koji je proizveden od prirodnih sirovina, on može biti деградирован bios.Neka obraniti naš okoliš uz pomoć непластика. [Niska razina buke] u odnosu Na tradicionalne plastične ambalaže trakom, koja je stvarala buku pri uporabi биоразлагаемая traka je izrađena od stručnih materijala i kroz poseban proces za smanjenje buke. [3 1] Izuzetno vrijedne pakiranje od 3 role, jedan svitak ima dužinu od 55 metara i ukupne dužine 165 metara. [Premium] Dobro izrađen биоразлагаемая umatanje traka može biti биоразлагаемой pogodnog za recikliranje i bez statiku, više od toga, ona još uvijek ima visoku čvrstoću i липкостью. [Široku primjenu] Odnosi se na različite veličine paketa, može se koristiti u depo, kod kuće ili u uredu, i ova umatanje traka je pogodna za sve standardne trake дозаторов i traka pištolja.Ta Fo Magic pruža samo traka proizvoda, a naš cilj je pružiti potrošačima najnaprednija i zadovoljavajuće usluge i proizvode.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Pametna kreće uBoxes (1 Spavaća soba)
  • Svježe
procjena:

Pametna kreće uBoxes (1 Spavaća soba)

Этикеточная traka, koja sadrži 900 naljepnica, savršeno je pogodan kako za kretanje, tako i za skladištenje u zatvorenom prostoru.Pet različitih brojeva uključeno u paket s 9

HRK 39.72