• Svježe
WINTRA Ultra Prozirne Vrećice za kartice s penny,2-5/8 x 3-5/8 Mekani Zaštitni karte za Bejzbol i ostale sportove kartica (broj 1200)

WINTRA Ultra Prozirne Vrećice za kartice s penny,2-5/8 x 3-5/8 Mekani Zaštitni karte za Bejzbol i ostale

Buyers rating:
HRK 59.97

Iz robe

【Sigurno I SIGURNO】 : Архивно-sigurno, bez kiseline, bez PVC-a, kristalno čisto, ne drži, lako je mješoviti, čuva vaše vrijedne karte od ogrebotina i отслаивания. (Na slici kartice u kompletu ne dolaze). 【Je IDEALAN ZA BASEBALL KARTICA】 : Veličine 67 x 94 mm(2 5/8 X 3 5/8 inča), velik za zaštitu baseball i drugih sportskih kartice.Pruža dodatnu zaštitu u полужестком držaču za karticu/hard držaču za karticu/cover frižideri. 【Je super KAO DRUGI ZAŠTITNI SLOJ】 : Pozovite dvostruku zaštitu za kartice s rukavima/hard vanjske vrećice, provjerite svoje dragocjene shopping kartice u odličnom stanju. 【EKONOMIČAN】 : Ovi rukavi lagana, ali vrlo zaštitna.Ako imate stotine kolekcionarstvo, to je najbolje sredstvo za zaštitu kartice koji ne će vaša banka. 【NAPOMENA】 : Ovi rukavi za penny-kartice mogu biti previše slobodnih za trgovanje i igraće karte standardne veličine.Kod WINTRA postoje i druge blage sigurnosni držač za vrijednosne kartice veličine 64x89 mm. Broj : 1200 komada.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Polu-Kruta Držači Kartica Card Shield
  • Svježe
procjena:

Polu-Kruta Držači Kartica Card Shield

Standardna veličina zahtjeva za procjenu 3 5 / 16" x 4 7 / 8" Torbica 200 KARATA,count (4) komada po 50 karata.Polukruta držači kartica Card Shield, PAKOVANJE 200 KARATA (COUNT (4) Komada

HRK 210.90